Терапия и хипнотерапия чрез НЛП

НЛП е система за изследване и промяна на реалното житейско поведение чрез набор от принципи, поведенчески похвати и техники. То позволява да се променят, възприемат или отстраняват навици и предоставя възможност за избор на най-добрия за всеки човек рационален, емоционален и физически статус. НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) е създадено от креативния гений  Д-р Ричард Бандлър и лингвиста Д-р Джон Гриндер, като хипнозата  е един от мощните  методи, които се използват в  НЛП.

С НЛП моделираш живота си

Невро – означава, че нашите преживявания и мисли намират и физиологично отражение в жестовете, движенията на тялото, очите, главата, дишането, интонацията, скоростта, силата, тоналността на речта ни. И като ги наблюдаваме и променяме, можем да оказваме влияние върху нашите субективни преживявания.

Лингвистично – подчертава, че нашите вътрешни преживявания намират израз в езика, с който говорим. Като изменяме начина, по който разговаряме, ние можем да изменяме както собствените субективни преживявания, така и чувствата и реакциите на другите хора.

Програмиране – означава, че можем да променяме и насочваме собствените си мисли и поведение, както и това на другите хора, в желаната от нас посока така, както компютърът бива програмиран да върши определени неща.

НЛП и хипнотерапията е откритие за бърз, лесен и ефективен метод за здравословен живот, защото моментално се лекуват болести и проблеми на психическа основа. Обученият НЛП терапевт и хипнотерапевт ще ви помогне да излекувате Вашите вътрешни неразположения с цел постигане на жадуваното от Вас спокойствие и хармоничен живот.

НЛП терапията и хипнотерапията облекчават и поддържат вътрешната Ви хармония на физическото Ви тяло и ментални умения.
Чрез избора Ви на доказан и практичен НЛП терапевт и хипнотерапевт вие получавате лечение с поразителен, ненадминат ефект.

Ивелин Бонев лекува:

 • Състояния на стрес; неувереност; тревожност; натрапчиви мисли, представи и действия; панически кризи;
 • Силни неразположения: безсъние; мигрена; фантомна болка;
 • Фобии, страхове и продължителни или периодични депресии;
 • Душевни болки: скръб по загубен човек; любовна мъка от раздяла;
 • Помага за отказване от медикаментозна пристрастеност, никотинова и алкохолна зависимост;
 • Анорексия и булемия;
 • Преодоляване на физически и ментални травми; различни видове психични разстройства.

® Ивелин Бонев Ви спестява пари от медикаментозно лечение. НЛП терапията и хипнотерапията използват ценността на естествените процеси на мозъка и тялото и скритите и неосъзнатите ресурси в подсъзнанието за така желаната дълготрайна позитивна промяна.

Цена: 40 ÷ 80 лв. (времетраене на консултацията от 60 до 90 мин.) 

 • Искате ли да се чувствате ценен?
 • Искате ли да преодолявате трудностите по естествен начин?
 • Искате ли удовлетворение и вътрешна хармония?
 • Подобрете състоянието на Вашия живот СЕГА!

Преодолейте навременно своите проблеми и приемете предизвикателството да облекчите живота си! Психиката на хората  се влияе ежедневно от заобикалящия ги свят! Доверете се на опитен специалист, с чиято помощ безпогрешно да стимулрате желаната промяна. Вниманието, което отделяте на интимните си преживявания, успокоява ума Ви, оказва поразителен ефект върху енергията Ви, връща удоволствието от живота и Ви представя любовта в съвършената й форма. Най- после печелившата истина за щастието! 
Вие решавате сега! 

Лесен и ефективен начин за консултация тук:

0888 72 24 78 – Ивелин Бонев (управител)

Като последовател на Д-р Ричард Бандлър, Ивелин Бонев получава международно признатите степени:

 • НЛП Мастер
 • НЛП Практик

Кажете НЕ на болестите и проблемите на психическа основа и потърсете специализирана помощ сега. 

Запишете час за консултация тук: 
0888 72 24 78 – Ивелин Бонев (управител)

error: Съдържанието не може да се копира.