Тиймбилдинг за съществуващи екипи

  • Начало
  • Тиймбилдинг за съществуващи екипи

За да бъде успешна една структура, независимо от броя на членовете в екипа си, всеки един елемент от „машината” трябва да знае своето място и да е винаги готов с охота да помогне на колегите си в постигането на общата цел. Как да мотивирате  членовете на екипа Ви да работят като едно цяло и да имат доверие един в друг? Искате ли лесно да достигнете целите си, като  разберете кой е неформалният лидер във Вашето микрообщество? Как с лекота да използвате качествата, които те ще покажат в непринудена обстановка.

Искате ли да доставите удоволствие на всички – от служителите до висшия мениджмънт, и по този нестандартен начин ще имате възможност да заздравите отношенията помежду си, да разберете коя е скритата сила на всеки един, а след това те ще Ви благодарят!

„Indoor“ Тиймбилдинг

Indoor игрите, предназначени за цялата фирма, са удачен спътник за всяка корпоративна среща и тиймбилдинг семинар, а екипните ползи, които съдържат, се пренасят неусетно от залата в офиса. Чрез този вид тиймбилдинг ние можем да диагностицираме нуждите на служителите във Вашата фирма и да Ви предложим конкретни програми както за удовлетворяването им така и за повишаване мотивацията и работоспособността на персонала Ви.
Indoor игрите са различни по време, динамика и оригиналност, провеждат се на закрито. По време на тиймбилдинга Вие ще може да видите колегите си в коренно различна светлина, много да се забавлявате и да се заредите с положителни емоции и спомени.

Оutdoor“ Тиймбилдинг

Тиймбилдинг outdoor е изключително подходящ за фирми с цел:

– подобряване екипните взаимодействия;
– по-добра вътрешнофирмена комуникация;
– мотивация на служителите Ви за работа;
– развитие на колективните ценности във фирмата;
– работа в екип и доверие в партньора.

По време на тиймбилдинга участниците заедно решават загадки, които ги отвеждат до забележителни места,  избират оптимални маршрути за да достигнат крайна цел, групово изготвят стратегии  за спарвяне с различни задачи поставени им от водещия, както и използват уменията си за ориентиране по карта, наблюдателност и съобразителност.
В нашата практика ние използваме игри със състезателен характер, които повдигат духа на участниците, научават се да използват силните си страни, да мислят креативно и да действат като екип. 

Ние Ви гарантираме изключително забавление, смях, положителни емоции и още много изненади!!!

error: Съдържанието не може да се копира.