Психологическите тайни на интерактивното обучение

  • Начало
  • Психологическите тайни на интерактивното обучение

ИСКАТЕ ЛИ ДА ПРЕПОДАВАТЕ ПО ЗАБАВЕН, ВЪЛНУВАЩ И СТИМУЛИРАЩ НАЧИН?

ИСКАТЕ ЛИ УЧЕНИЦИТЕ ВИ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ ОТ СЛУШАТЕЛИ  В АКТИВНИ УЧАСТНИЦИ В УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС?

КАК ДА СТЕ МАГИЧЕСКИ ЕФЕКТИВЕН И ЖЕЛАН УЧИТЕЛ, УСВОЕТЕ ЛЕСНО НОВИТЕ СЕНЗАЦИОННИ МЕТОДИ ЗА ВАШИЯ ЕКСКЛУЗИВЕН ОПИТ НА ПРЕПОДАВАНЕ?

Група учени от БАН след проведено изследванестигат до извода, че българските деца се обучават в една папагалска среда, която ги учи на наизустяване на факти и събития и ги възпитава в пасивност. Изследователите отчитат, че в учебниците има тревожно нисък дял на примери за общуване, мислене, преживявания и чувства, което води и до непрекъснати обвинения между учители и родители и ниската образованост на българските ученици.

Не губете своето време и енергия в търсене …

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

GSM: 0888/ 722 478

Център за обучение и развитие ”TrainingLab” – гр. Стара Загора

Последните години се наблюдава повишен интерес към използването на интерактивните методи в обучението. Интерактивното обучениe е преди всичко, диалогово обучение, в хода на което се осъществява взаимодействието между учителя и ученика. При него педагогът не дава на готово знания, а подбужда участниците към самостоятелно търсене на решение.

В сравнение с традиционното обучение при интерактивното обучение се променя взаимодействието между учителя и учениците, като последните се превръщат в пълноправен участник в учебния процес. В тази форма на обучение се използват нови методи и подходи, които позволяват синхрон между изискването за мощно качество и ефективност на обучението и осъзнати индивидуални знания и умения в ученика. В основата на методическите иновации днес са препоръчани и одобрени интерактивните методи за обучение.

КАК ДА ПРЕПОДАВАТЕ ЧРЕЗ ИНТЕРАКТИВНИ МЕТОДИ?

КАКВО Е НЛП (НЕВРО-ЛИНГВИСТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ) И КАК С НЛП УМЕНИЯТА ВИЕ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА МОДЕЛИРАТЕ, СВОБОДНО ПО ОРИГИНАЛЕН НАЧИН, СВОЯТА РЕАЛНОСТ И ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ЕНЕРГИЧНИ И УДОВЛЕТВОРЕНИ?

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК ПРЕПОДАВАТЕ ПО ВЪЛНУВАЩ И СТИМУЛИРАЩ НАЧИН, ПОЧУВСТВАЙТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ОБЛЕКЧЕНИЕ ЗА ТЪЙ ЖЕЛАНАТА ХАРМОНИЯ.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

GSM: 0888/ 722 478

Център за обучение и развитие ”TrainingLab” – гр. Стара Загора 

Това не е обещание за магическа пръчица, която привлича моментално вниманието на учениците Ви и ги превърнете в знаещи, мислещи, действащиМетодите и практиките са доказани във времето, дават реални резултати тук и сега и ви помагат да се превърнете в полезния  учител, с който всички работят с удоволствие и доверие.

Тренингът е за всички готови да работят здраво, за да постигнат своите цели, независимо от предизвикателствата, пред които са изправени.

Същият е за хора, които искат да усвоят нови, ефективни и вълнуващи иновационни методи за преподаване, утвърдени в образователната система на ЕС и света, игровите технологии, които провокират, стимулират и развиват креативността в нашите деца.

Дати на провеждане:по ваш избор

Място на провеждане: по ваш избор

Формат:  интерактивен

Специален бонус!!!

Ние знаем колко е болезнено човек да прекара хиляди безсънни нощи в старание и търсене, че ще успее да намери нови и вълнуващи методи на преподаване? Вие печелите специален бонус, получавайки обучението на 70 % от редовната цена, спестявайки своето здраве и енергия по лесен, доказан и бърз начин за личностно развитие. Вие печелите пари, облекчение и поразителни резултати!

Внимание! Човек губи не малка сума пари, време и енергия, ако не знае какво прави! Не позволявайте да се случва и с Вас!

 

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

GSM: 0888/ 722 478

Центързаобучение и развитие ”TrainingLab” – гр. Стара Загора

P.S. Пред вас се разкрива една уникална възможност. Представете си как усвоявате нови знания и умения, които Ви гарантират моментално неустоим и необикновен метод за преподаването на учебния материал. Вие ставате  един от малкото владеещи методите за вълнуващо, забавно и стимулиращо поднасяне на информацията, чрез които да постигнете целта си: ефективни и трайни знания придобити от ученицит Ви.

„Цял живот се стремим да залагаме малко и да печелим много, а след това казваме, че животът е измамил нас“ (Антоний Лесневски)

ЗАЛОЖИ ПРИ НАС И СПЕЧЕЛИ СОЛИДНА ДОЗА НЕПОВТОРИМИ  И УНИКАЛНИ  ЗНАНИЯ, ЗАБАВЛЕНИЯ И ИЗНЕНАДИ!!!

error: Съдържанието не може да се копира.