Тиймбилдинг за новосформирани екипи

  • Начало
  • Тиймбилдинг за новосформирани екипи

Част от екипa Ви работи по важен проект? Искате той да бъде завършен успешно и в срок, а хората, които работят по него, да изграждат пътя към успеха като едно цяло? Искате да сближите повече служители, работещи в различни отдели, за да си подсигурите успех? За постигането на конкретни цели е важно между различните отдели или хората, работещи за обща кауза,  да царят разбирателство и доверие, за да могат да постигнат целите Ви без риск от конфликти. Ако сте устремени към успеха, ние Ви препоръчваме да сплотите екипа си по необикновен начин, а след това да берете плодовете от  ползотворната им работа. 

„Indoor“ Тиймбилдинг

Тиймбилдингът е процес, който позволява развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма. Това се постига чрез дейностите тип игри, често от колективен характер, благодарение на които участниците култивират способността си да работят в екип. Indoor игрите са различни по време, динамика и оригиналност, провеждат се на закрито. Indoor програмите могат да обслужват различни цели в малките групи на фирмата.

Тиймбилдингът на закрито е важен фактор за всяка среда, чиято цел е да извади на най-доброто от всеки отдел, за да се осигури развитие, положителна комуникация, ръководни умения и способност за сътрудничество.
Подходяща група за участие в тренинга е до 20 души.

„Оutdoor“ тиймбилдинг

Чрез Outdoor игрите ние Ви предлагаме едно истинско приключение за Вашия екип. Този вид тиймбилдинг се провежда на открито (в гората, в планината, на плажа, на забележителни и интересни за вас места в природата…). Игрите може да бъдат на високи обороти или с по-бавно темпо в зависимост от Вашите желания.

Целта на тиймбилдинга на открито е да развитие уменията на вашия екип :

– за съобразителност и изобретателност при събиране на информация
– за вземане на решения в състояние на неизвестност и силно конкурентна среда
– за изграждане на доверие в екипа
– за преодоляване стреса на работното място
– за сплотяване на екипа

Ние Ви гарантираме изключително забавление, смях, положителни емоции и още много изненади!!!

error: Съдържанието не може да се копира.