Радка Тишелова

Радка Тишелова е педагог по образование.

Рейки мастер и праничен лечител.

Преподава енергийни практики.

Oura Love е псевдонимът, който използва за книгите си „Пчелата“ и „Докосване“.

Неспокойна натура, която осъзнава, че се е появила на Земята за кратко и не иска да губи нито миг от времето, което ѝ е предоставено, тя от малка търси отговори на въпроси като: Защо съм тук? Каква е мисията ми? Защо трябва да правя това, което другите правят? Това ли е смисълът на живота? 

От ранна възраст разбира свръхестествените си способности и лекува хората просто като игра. Вече в зряла възраст, осъзнава, че не само тялото трябва да се лекува, но и душата. След много обучения става преподавател към Института за вътрешни науки, основан в Австрия, за да учи хората как сами да си помагат и как да отработват кармичните си уроци.

Първата си книга пише за себе си. Книгата е финансирана от нейните ученици. По-късно попада „случайно“ в ИК „Бард“ и те я издават, като Оура Лов добавя още свалена, от нея, информация.

Книгата става много бързо бестселър. Много хора я подкрепят в нейните духовни търсения и застават зад идеята, че от нас и само от нас зависи как ще живеем живота си. Дали той ще ни завлече в собствения ни АД или ще ни издигне във висините на екстаза от позитивни емоции. Мъдростта е в основата, а изборът е само наш.

Самата тя е обучена във философията на светлинният войн и енергийната медицина.

Йога инструктор е, но е създала своя система, която според нея, е по-ефективна за арийската раса. В основата на всичко е молитвата и медитацията, както и служенето на човечеството.

Оура Лов организира групови медитации и енергийни практики.

Пише книгите си в свободното си време, което е много малко, защото се занимава с изключително много мисии за служене и отработване на карма.

error: Съдържанието не може да се копира.